Afbeelding

Richt uw werkplekken in met ergonomische bureaus

Advertorial

Dagelijks brengen we ongeveer een derde deel van de dag door op het werk. Het is dan ook belangrijk om de werkplek goed in te richten. Deze dient te voldoen aan de gezondheidseisen conform de Arbo- wetgeving. De juiste bureaus vormen hiervoor de basis. Natuurlijk wilt u de werkplekken op uw bedrijf niet alleen van ergonomisch verantwoorde bureaus voorzien maar ook wilt u er een stijlvolle uitstraling aan geven. Is uw organisatie gevestigd in de regio Weesp en wilt u uw kantoor voorzien van goede bureaus? De webwinkel van De Projectinrichter biedt een brede collectie van diverse soorten en modellen bureaus voor een ergonomische werkplek - waaronder het zit-sta-bureau.

Basis voor de inrichting 
Naast bureaustoelen zijn goede ergonomische bureaus de basis voor de inrichting van een werkplek. Op deze manier kan er prettig en comfortabel worden gewerkt. Er zijn verschillende soorten werkplekken die met bureaus worden ingericht. Ze variëren van kantoorruimtes, vergaderruimtes en directiekamers tot callcenters met meerdere werkplekken en recepties in ontvangstruimtes. Er wordt tevens onderscheid gemaakt tussen vaste en flexibele werkplekken op kantoor. In traditionele kantoren worden bureaus door steeds dezelfde medewerker gebruikt. Het voordeel hiervan is dat het bureau op deze plek optimaal kan worden afgesteld op de lichaamshouding van die persoon. Rug- en nekklachten worden hiermee voorkomen. In moderne kantoren worden bureaus veelal gebruikt door meerdere medewerkers. De inrichting van de werkplekken wordt daar afgestemd op het type activiteiten en werkzaamheden. Het is dus een must dat de bureaus in een dergelijke kantooromgeving gemakkelijk zijn in te stellen. De Projectinrichter levert vele soorten en modellen voor het inrichten van ergonomische werkplekken. Zo zijn er concentratiebureaus, directiebureaus, instelbare en verstelbare bureaus.

Zit-sta-bureau
Bent u voor uw bedrijf op zoek naar bureaus voor gezonde werkplekken die dynamisch werken stimuleren? Dan is een zit-sta-bureau een goede keuze. Dit bureau is zowel voor een vaste als voor flexibele werkplek geschikt. Met een zit-sta-bureau kan gemakkelijk worden geswitcht tussen een gezonde en afwisselende werkhouding van zitten en staan. We zitten tegenwoordig te lang achter onze bureaus. Een zit-sta-bureau helpt typische kantoorklachten als RSI, concentratieverlies en rugklachten te verminderen. Zit-sta-bureaus garanderen de optimale vorm van ergonomie. Langdurig staan en zitten zijn beide niet goed. De oplossing schuilt in het variëren van houdingen en het zit-sta- bureau maakt dit eenvoudig mogelijk. Deze in hoogte verstelbare bureaus zijn ook uitermate geschikt als flexwerkplek binnen het nieuwe werken. De Projectinrichter biedt veel soorten zit-sta-bureaus aan die verstelbaar zijn op diverse manieren.

Sta-werken in optima forma 
Er wordt onderscheid gemaakt tussen het elektrisch verstelbare en het gasveer verstelbare zit-sta -bureau. Het elektrisch verstelbare zit-sta-bureau heeft als voordeel dat het onafhankelijk van de belasting goed te verstellen is. Het is voor de gebruiker eenvoudig om het blad met behulp van één (of meerdere) elektromotoren omhoog en omlaag te bewegen. Er zijn bovendien vaak mogelijkheden om de stand van meerdere gebruikers te onthouden. Bij het gasveerverstelbare zit-sta-bureau is een gasveer in het onderstel gemonteerd. Deze techniek stimuleert het sta-werken in optima forma. Het bureaublad is namelijk snel en intuïtief op hoogte te verstellen. En er is geen stroompunt nodig.

Ergonomische werkplek 
De experts van De Projectinrichter adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor het inrichten van werkplekken. Ook voor het selecteren van een zit-sta-bureau staan zij voor u klaar met advies afgestemd op uw wensen en budget. Op aanvraag kunnen zij vrijblijvend en gratis op uw bedrijf in de regio Weesp langskomen om samen met u te bekijken of uw werkplek ergonomisch is ingericht. U bent ook van harte welkom in één van de vestigingen in Purmerend of Rotterdam.

Neem bij vragen contact op via: info@deprojectinrichter.com of bel met 088 - 650 12 34. Bekijk het assortiment: www.deprojectinrichter.com.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant