Afbeelding

Bloemen maken je gelukkiger

Advertorial


Bloemen geven en krijgen: het maakt je gelukkiger. Bloemen zijn kleurig, geurig en zelfs een mooie toevoeging in het interieur. Bloemen verzenden is net zo leuk als bloemen krijgen! Helemaal nu het tegenwoordig super makkelijk gaat: online bestellen in een paar stappen en soms is het boeket dezelfde dag al in huis bij de ontvanger, helemaal persoonlijk met een bijgevoegd kaartje. Een romantisch boeket, beterschapsbloemen, ik-denk-aan je bloemen, bedankt-bloemen, felicitatie-bloemen, of gewoon om een lach op iemands gezicht te toveren. Niemand vindt het vervelend om bloemen te krijgen. Helemaal niet met het brede aanbod van bloemen in Nederland. Denk aan tulpen, rozen, eucalyptustakken, gerbera’s, wilde bloemen, soms zelfs gedroogde bloemen… noem maar op!

Hoe werkt het bestellen van bloemen?
Bloemen bestellen voor een vriend, een vriendin, een klasgenoot, een collega, moeder, iedereen zal blij zijn met een mooie bos bloemen. Bloemen bestellen gaat heel eenvoudig. De meeste bloemisten hebben wel een online website, helemaal als het van een keten is. Je hoeft maar een paar stappen te doorlopen op de site, zoals het aangeven van de gegevens van zender en ontvanger, je betaalt vaak via iDEAL en de rest wordt geregeld! Bij de bloemist om de hoek is het verstandig om even binnen te stappen om te vragen hoe de bestel- en verzendprocedure gaat. Bij de meeste regionale bloemisten kan het gewoon! De meeste online bloemenaanbieders rekenen trouwens ook bezorgkosten, die verschillen per partij. Sommige online bloemenwinkels werken samen met regionale bloemisten, om de bezorgtijd zo kort mogelijk te houden. Andere online bloemenshops hanteren de regel: hoe verder de bezorger moet rijden, hoe hoger de bezorgkosten zijn.

Blijven bloemen goed bij het bezorgen?
Bloemen kunnen besteld worden, betaald via IDEAL, factuur, PayPal of creditcard, waarna de bestelling aan de dichtstbijzijnde bloemist wordt doorgegeven. De bloemen worden bij de dichtstbijzijnde bloemist bezorgd, de bloemist maakt het boeket op maat en verzend het boeket via de bezorger. De bezorger belt aan bij de ontvanger en levert de bos bloemen persoonlijk. Het boeket wordt nooit achtergelaten bij de voordeur op water, de kans is dan te groot dat de bloemen niet tegen de weersomstandigheden kunnen. Tijdens het bezorgen wordt ervoor gezorgd dat de bloemen in optimale omstandigheden verkeren.

Regiobloemist: eenvoudig mooie bloemen bestellen
Eenvoudig bloemen bestellen én bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten. De samenwerking met de regionale bloemisten, zorgt ervoor dat de bezorging snel en voordelig gaat. Bekijk nu de website.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant