Afbeelding

Weer fris en fruitig naar het werk, met een nieuwe tas (en nieuwe look)

Advertorial

Aan het begin van de vakantie smijt je de businesstas afgemat in de hoek, maar als je de vakantie erop hebt zitten, heb je er weer zin in: naar kantoor! Nieuwe outfit, nieuwe tas. Dit is het moment. 

De tassen die je meenam naar je vakantieadres liggen inmiddels alweer op zolder of in de garage en je hebt nog even voordat je weer naar kantoor gaat. Je kunt je nauwelijks nog voorstellen dat je er de balen van had, want inmiddels heb je weer goeie zin. 

Als je die motivatie te pakken hebt, moet je die zien vast te houden. Wat enorm helpt, vrouwen weten dat, is een nieuwe outfit. Na al die frivole zomerjurkjes, espadrilles en korte broeken is het weer tijd voor een modieuze broek of rok, vrolijke blouse en een paar toffe schoenen. Kies voor basisartikelen waar je mee kunt variëren en nee, dat hoeft niet altijd zwart te zijn. 

Wat dragen we deze herfst? Een shiny handtas

Wat dragen we deze herfst, is de grote vraag. Volgens Elle mode gaan we voor de dropped puff als we het over de mouwen hebben. Afhangend en verlaagd ingezet, maar wel met een volumineuze pof. Voor wie durft. 

Weet je dat de cape ook weer helemaal terugkomt. Een lekkere grote, beetje oversized exemplaar. In een ruit het liefst. Doet wat Engels aan, en wordt een grote hit in ons land. 

Als print zullen, naast de ruiten, afbeeldingen van dieren te zijn. Zowel in kleding als op tassen. Het maakt niet uit of het spinnen of hondjes zijn, konijntjes of vogels. De dierenprint is hot deze herfst. 

Latex schijnt terug te komen, maar daar weten veel mensen niet zo goed raad mee. Wie daarin investeert kan dat maar beter zo subtiel mogelijk doen. Een detail op een jasje is prima. Ook een handtas die glimt, past daar heel goed bij. Shine! 

De broek- en roklengte wordt variabel. Het is maar net waar je je lekker bij voelt. Dus kun je de lange rokken zeker dragen (we waren net gewend aan die lekkere lange zomerjurken), maar een korter exemplaar doet het ook prima. 

De stoffen die worden ingezet zijn op zijn minst opzienbarend te noemen. De middeleeuwse gordijnen zijn er niets bij, want het worden ‘rijke’ stoffen zoals velours en fluweelachtige materialen. 

We noemden het al eerder, die lange zomerjurk. Die gaat de kast in, maar de jurk blijft. Ook deze herfst. Je kunt er alle kanten mee uit, van een subtiel jurkje tot een oversized model bestaande uit veel stof, bijeen gehouden door een grote leren riem en dan draag je daar je leren rugzak bij. Top! Ben je geen liefhebber van een jurk, dan mag het pak ook. Liefst van leer gemaakt. Ook daar past die rugzak dan weer bij. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant