Afbeelding

Schilderij aan de wand? Dat kan op veel manieren

Advertorial

Wanddecoratie wordt het genoemd. Mooi geprinte schilderijen die je aan de wand kunt hangen. Het is een aanwinst voor het interieur.

Wat een schilderij is daar kan eindeloos over worden gesproken. ‘Een Rembrandt’ is een schilderij. Een werk in verf op een stuk papier ook, mits we dat inlijsten. Maar ook dat is geen wet. Een geborduurd werk dat we in een lijst plaatsen mag ook een schilderij heten.

Een ingelijste foto blijven we meestal een foto noemen, maar waarom zou dat ook geen schilderij kunnen zijn? Een foto-afbeelding die je als een heus schilderij aan de wand kunt hangen. Uitgevoerd als een wandcirkel of als een bijzondere grote kaart zijn uniek te noemen.

Het is als met kunst. Wat de een voor kunst aanziet, ziet de ander voor kitsch aan en vice versa. In het land der afbeeldingen gaan er veel benamingen rond en het is aan de eigenaar hoe deze te benoemen.

Kunststof schilderij kan een hele wand opfleuren

Een kunststof schilderij met daarop een afbeelding uit de natuur doet het prachtig in een interieur en oogt absoluut als een schilderij. Het kan een hele wand opfleuren en biedt een mooi item in een modern ingerichte woning.

Wanddecoratie heeft de laatste jaren bovendien echt een vlucht genomen. Op alle mogelijke manieren. Van wandposters tot schilderijen en van wandcirkels tot grote geografische kaarten om op te hangen. Wanddecoratie van Sweetlivingshop.nl biedt veel mogelijkheden.

Het is wandbekleding die samen met bijvoorbeeld het behang of de schilderlaag in een bepaalde kleur een interieur helemaal kan maken. Het werk is vaak een eyecatcher. Direct als je binnenkomt is dat het wat je ziet. Of dat nu gaat om een zeegezicht, de afbeelding van een dier of bloemen. Felgekleurd of juist wat meer behoudend.

Wonen in beachystyle met ’s zomerse strandafbeelding aan de muur

Wie zijn interieur een beachystyle wil geven, gaat voor een passende foto van een strandafgang. Een klassiek interieur krijgt een echte twist met een afbeelding van bloemen zoals je ze ziet op zeventiende-eeuwse schilderijen. Maar dat kan ook juist in een modern interieur een geweldig item zijn.

Kortom; geen interieur zonder wanddecoratie. Het is er in vele formaten, materialen en met verschillende afbeeldingen. Er zit altijd wel voor iemand iets bij. Zo’n zomerse strandafbeelding doet je toch goed als de donkere wintermaanden er weer aankomen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant