Afbeelding

Op zoek naar een internetabonnement voor thuis? Hier moet je op letten!

Advertorial

Het hebben van een fatsoenlijk internetabonnement is anno 2021 belangrijker dan ooit. Er liggen hier verschillende redenen aan ten grondslag. Enerzijds kunnen er meer en meer apparaten in de woning met het internet verbonden worden en anderzijds zal het thuiswerken onze maatschappij waarschijnlijk nooit meer verlaten. Om fatsoenlijk thuis te kunnen werken en daarnaast optimaal van de met het internet verbindbare producten gebruik te kunnen maken dien je een goede internetverbinding te hebben. In deze blog vertellen we je daarom graag meer over waar je op moet letten tijdens het uitkiezen van het juiste internetabonnement!

Internetsnelheid

Een van de belangrijkste factoren binnen het internetabonnement is natuurlijk de snelheid van het internet. Let er hierbij wel op dat de snelheid in jouw abonnement niet de snelheid zal zijn die je thuis zal ervaren. De snelheid die bij het abonnement wordt weergeven is namelijk de maximumsnelheid van het internet. Deze maximumsnelheid wordt in veel gevallen nooit gehaald in de woning. Als je gegarandeerd snel internet in jouw woning wilt, dan kun je het beste kiezen voor Ziggo glasvezel. Internet via glasvezel is namelijk in de regel sneller dan internet dat niet via glasvezel geleverd wordt. Je hoeft je bij glasvezelinternet dus geen zorgen te maken om de snelheid van jouw internet. Zelfs de laagste snelheid op het glasvezelnet moet voor de gemiddelde consument snel genoeg zijn voor alle activiteiten in huis!

Wat heb je nodig?

Als je een internet abonnement gaat afsluiten, dan is het raadzaam om van tevoren goed in kaart te brengen wat je eigenlijk nodig hebt. De meeste abonnementen kunnen namelijk gecombineerd worden met andere telecommunicatiediensten in de woning. Hoe meer abonnementen je in één keer afsluit, hoe meer voordeel je ook zult hebben. Heb je echter alleen een internetabonnement nodig? Dan kun je het beste kiezen voor een Ziggo alleen internet abonnement. Ondanks het combinatievoordeel met de andere diensten zul je altijd goedkoper uit zijn als je de andere diensten achterwege laat. Daarnaast kun je van tevoren inzien welke snelheid jij ongeveer nodig hebt. Hoe minder snelheid er in jouw abonnement zit, hoe goedkoper jouw abonnement ook zal zijn! Probeer hierin wel altijd ruim te rekenen. Er zijn namelijk weinig dingen zo frustrerend als langzaam internet.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant