<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Stockfoto: Bob Awick

Na redden van hond zelf naar het ziekenhuis

  Politie

WEESP - Een heldhaftige voorbijganger die maandagavond een aangereden hond uit de sloot heeft gered, heeft dat moeten bekopen met een ritje naar het ziekenhuis. 

De aanrijding vond maandagavond plaats op de Gooilandseweg (N236). De hond stond opeens op de weg, een tegemoetkomende automobilist kon het beestje niet meer ontwijken. De auto raakte de hond, waarna de hond in de sloot belandde. Een passant twijfelde geen moment en sprong achter de hond aan om hem te redden. De geschrokken hond was daar echter minder blij mee en beet zijn redder hard. 

De redder werd zo hard gebeten dat hij met de ambulance mee moest naar het AMC. Welke verwondingen hij of zij precies heeft is onbekend. 

Zoektocht naar baasje en redder
De politie zoekt naar de gewonde redder en heeft ook geen flauw benul wie de eigenaar van de geredde hond is. Het gaat om een vrij grote hond met een donkere vacht. De politie roept mensen op die meer weten te bellen met 0900-8844.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.