Afbeelding
Foto: André Verheul

Drukke week met woninginbraken: elke dag wel een keer raak

Politie

WEESP - Weesp heeft een drukke week achter de rug als het gaat om woninginbraken. De afgelopen dagen werd er elke dag wel een keer ergens ingebroken. 

De daders sloegen op verschillende plekken verspreid over Weesp toe. 

Afgelopen woensdag was het eerst raak aan de Rembrandt van Rijnstraat. Daar werd tussen 11.50 en 22.00 uur een woning opengebroken en werden spullen gestolen. Waarschijnlijk nog dezelfde dag of een dag later was het raak aan de Korte Stammerdijk. Daar werd tussen woensdag 14.30 uur en donderdag 16.30 uur toegeslagen. 

Vrijdag, zaterdag en zondag sloegen de inbrekers wederom hun slag. Vrijdag gebeurde dag tussen 11.00 en 13.00 uur aan de Groeneweg en 's avonds tussen 20.00 en 21.30 uur aan de Utrechtseweg. Zaterdag was het tussen 14.15 en 15.45 uur raak aan de J.H. Leopoldhof. Zondag werd er tussen 15.00 en 20.00 uur ingebroken aan de Hoogstraat. 

Alle inbraken worden nog onderzocht. 

Tips?
De politie hoopt dat Weespers meer weten over de inbraken en mogelijk iets gezien hebben. Tips kunnen worden doorgegeven op 0900-8844. Bij verdachte situaties mag meteen alarmnummer 112 gebeld worden.

Extra surveillance
Vanwege het hoge aantal inbraken laat de politie weten opvallend en onopvallend extra te surveilleren en controleren. Daarnaast worden er huisbezoeken gedaan aan personen die vaker zijn veroordeeld voor eerdere inbraken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant