Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Weesper mept om zich heen in centrum van Hilversum

Politie

WEESP / HILVERSUM - Een 23-jarige man uit Weesp heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag agressief gedragen in Hilversum. Zo sloeg hij een agent in het gezicht en zou hij eerder iemand met een bierfles op het hoofd hebben geslagen.

Rond 4.10 uur kreeg de politie een oproep om naar de Herenstraat te komen. Volgens de melding was daar een opstootje op straat aan de gang. Toen een van de collega's de Weesper staande hield, probeerde hij nog steeds de confrontatie met de tegenpartij op te zoeken, aldus de politie Hilversum op Facebook.

Opnieuw raak
De agent hield hem tegen, maar daar was de 23-jarige niet van gediend. Hij verkocht de wetsdienaar een vuistslag in het gezicht. Dat was reden genoeg om hem direct aan te houden, waar de Weesper zich hevig tegen verzette en hij er nog in slaagde de agent opnieuw te raken in het gelaat. 

Camera's
Nadat de man eindelijk was aangehouden, bleek dat hij deze nacht meer op z'n kerfstok had. Kort ervoor, zou hij een 25-jarige Hilversummer hebben mishandeld. Hij zou het slachtoffer met een bierfles op het hoofd hebben geslagen. Deze actie is vastgelegd op de camera's die in het centrum van Hilversum hangen.

Aangifte
De 25-jarige Hilversummer én de agent hebben inmiddels aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte is ingesloten in het politiecomplex in Houten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant