<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Bloedspoor leidt naar inbraakverdachten

  Politie

WEESP De politie heeft maandagavond een 21-jarige Weesper en een 22-jarige Utrechter opgepakt als verdachten van een inbraak eerder die avond in Weesp. Een bloedspoor leidde de politie naar de verdachten. 

Rond 21.00 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Lageweyselaan. Een getuige zag de inbraak gebeuren. De politie ging er direct op af maar op het moment van aankomst waren de inbrekers al gevlogen. 

Bloedvlekken bij Meidoornflat
Er werd een onderzoek in de omgeving gestart. Rond de Meidoornflat werden bloedvlekken gevonden. Daar was ook een persoon aanwezig die zich verdacht gedroeg. Hij bleek gewond te zijn aan zijn hand. Inmiddels was ook duidelijk dat er op de schutting van de woning aan de Lageweyselaan bloed zat. Genoeg grond voor een aanhouding, zo vond de politie.

Handlanger
In de buurt hield zich een tweede persoon op, waarvan de politie vermoedde dat hij wel eens de handlanger zou kunnen zijn. Ook deze man werd aangehouden en meegenomen. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.