Afbeelding
Foto: Sjoerd Stoop

Zoekactie van Weespers naar sinds vrijdag vermiste Oskar van Alphen

Politie

WEESP - De zoektocht van Weespers zondagavond naar de sinds vrijdagnacht vermiste Weesper Oskar van Alphen (46) heeft geen resultaat gehad. Maandag gaat de familie van Oskar verder zoeken.

Om 10.00 uur wordt er verzameld bij de City of Wesopa, de laatste locatie waar Oskar gesignaleerd is. Iedereen die dat wil, kan meedoen. "Hoe meer mensen erbij kunnen zijn, hoe meer ogen we hebben."

Betrokken Weespers en de Weesper Buurtwacht organiseerden vanavond, met toestemming van de politie, een zoekactie naar de sinds vrijdagnacht vermiste Weesper Oskar van Alphen (46). 

Om 18.00 uur zondagavond (3 december) werd er verzameld voor Café Bijna Thuis aan de Nieuwstad.

Iedereen die mee wil werken is gewenst en welkom, zo staat in de oproep op Facebook.

Er is ook een Burgernetactie gestart.

De blinde Oskar werd volgens bekenden van hem in de nacht van vrijdag op zaterdag voor het laatst gezien toen hij vertrok vanuit café Bijna Thuis aan de Nieuwstad. Bekenden van Oskar maken zich grote zorgen over zijn lot. Ze vestigen hun hoop op Weespers die hem mogelijk nog gezien hebben. Oskar is blind, loopt met een blindengeleidestok en draagt meestal zwarte kleding. 

In het water aan de Herengracht werd zondagochtend de hele ochtend gezocht door agenten en de brandweer. De zoektocht heeft niets opgeleverd. 


 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant