Afbeelding
Foto: André Verheul

Nog geen enkel spoor van vermiste Oskar

Politie

WEESP - Van de sinds vrijdag vermiste Oskar van Alphen (46) ontbreekt nog steeds elk spoor. De tweede dag van de zoektocht naar de blinde Weesper heeft helemaal niets opgeleverd. Dat meldt de politie. 

De recherche heeft vandaag de hele dag gezocht op plekken langs de normale looproute van Oskar. Waar zondag al een groot deel van het Smal Weesp weer uitgekamd, werd er vandaag gezocht op een ander deel van dat water en het watertje aan de Rembrandt van Rijnstraat. Er werd ook op straat gezocht, maar zonder resultaat. 

Zoeken naar een speld in een hooiberg
De zoektocht naar Oskar is voor de politie allesbehalve makkelijk. "We hebben geen enkel aanknopingspunt en dat maakt het zoeken naar een speld in een hooiberg", vertelt een woordvoerder. "Oskar had geen mobiele telefoon, dus hem uitpeilen is al onmogelijk. We moeten het echt hebben van tips van mensen die hem mogelijk gezien hebben, maar tot nu toe loopt elk spoor dood."

Er wordt de komende dagen nog verder gezocht. De politie hoopt ondertussen dat als mensen toch nog meer weten over Oskar ze dat laten weten. Bellen met de politie kan op 0900-8844. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief