<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Bastiaan Miché

Lichaam aangetroffen in Aquamarin, waarschijnlijk vermiste Oskar

  Politie

WEESP - In het water aan het Aquamarin is een lichaam aangetroffen. De politie gaat er vanuit dat het gaat om de vermiste Weesper Oskar van Alphen. Er wordt nog onderzoek gedaan. 

De vondst van het lichaam volgt op een zoektocht naar de vermiste Weesper, al de hele ochtend. De zoekers dachten eerst wat gevonden te hebben aan het Verlengd Buitenveer, maar na verder onderzoek bleek dat niet direct iets te zijn. Toen de politie ter plaatse kwam werd er in het water van Aquamarin alsnog een lichaam gevonden. De omgeving werd meteen afgezet. 

Het lichaam moet worden geborgd door mensen van de forensische opsporing van de politie. Het gaat om een secuur werk om geen sporen te vernietigen. Het werk van de politie op de kade van Aquamarin kan daardoor nog de hele middag duren. 

Oskar al een maand vermist
Oskar verdween een maand geleden na een bezoek aan een café. De afgelopen maand werd er al meerdere keren groots gezocht naar de Weesper, maar steeds zonder resultaat. De zoektocht leeft heel erg onder Weespers. Vandaag was de laatste dag dat er naar Oskar gezocht zou worden, omdat alle mogelijke gebieden verder al uitgekamd waren.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble.

Privacy-statement.