Afbeelding
Foto: André Verheul

Nieuw: Politiek Café in bibliotheek

Politiek

WEESP - De verkiezingen zijn achter de rug en de nieuwe gemeenteraad is geïnstalleerd. De hoogste tijd om eens op informele wijze in debat te gaan met de Weesper politiek. Vrijdag aanstaande, 1 juni vanaf 20.00 uur, is er daarom voor het eerst een Politiek Café in de bibliotheek.

Het Politiek Café is een samenwerking van het WeesperNieuws en het nieuwe digitale platform 'Welkom in Weesperdam'. Vertegenwoordigers van alle politieke partijen zijn uitgenodigd en het coalitieakkoord vormt de hoofdmoot van het gesprek. Kortom: we gaan verder waar het lijsttrekkersdebat in maart ophield.

Plaats van handeling is opnieuw de Bibliotheek aan de Oudegracht in Weesp. Belangstellenden zijn van harte welkom om te luisteren en/of mee te praten. Het doel is een plezierige avond over politiek en de toekomst van Weesp. Met uiteraard kritische vragen en prikkelende antwoorden, maar er mag ook gelachen worden. Toegang gratis, koffie staat klaar vanaf 19.45 uur. WeesperNieuws streamt het Politiek Café via Facebook.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant