Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Inspraak uitbreiding en wijzigingen betaald parkeren Weesp

Politiek

WEESP Naar aanleiding van een evaluatie over het parkeerbeleid heeft het college van B en W een aantal wijzigingen een een uitbreiding voorgesteld van het betaald parkeren. Het is mogelijk om als bewoner een zienswijze in te dienen op het wijzigingsvoorstel

Dat kan nog tot en met dinsdag 21 december 2021. Inspreken kan door een inspraakreactie te mailen naar inspraak.parkeren@amsterdam.nl onder vermelding van ‘Inspraak voorstel wijzigingen en uitbreiding betaald parkeren Weesp’, of door een schriftelijke reactie te sturen naar Gemeente Amsterdam, t.a.v. Verkeer en Openbare ruimte, W. Smits, Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam. 

De ingediende zienswijzen worden vervolgens verwerkt door het college in een Nota van Beantwoording. “Dit wordt meegenomen in het uiteindelijke voorstel aan de gemeenteraad. Degenen die gedurende de inspraakprocedure een inspraakreactie indienen, krijgen bericht over wat met hun inspraakreactie is gedaan,” aldus de gemeente. Volgens wethouder John Vos zullen de voorgestelde wijzigingen behandeld worden op de vergadering Commissie SOB van 10 maart 2022.

Meer informatie over het wijzigingsvoorstel en het indienen van een zienswijze is te vinden op de website van de gemeente.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant