Grote Kerk bomvol
Grote Kerk bomvol
Dossier: Gemeentefusie

Kerk loopt vol voor toekomstpresentatie

  Politiek

WEESP - Met ruim 200 bezoekers is de avond Weespers aan het Woord in de Grote Kerk, vanavond, goed bezocht. Praten over de fusie leeft, in ruim twee uur werden de aanwezigen door alle bevindingen van de stadsgesprekken met Weespers heen gepraat.

De avond werd onderbroken met voordrachten van dichter Co Woudsma en er was zang van het duo Swaen & Sebastiaan. Daarnaast werd er plenair gediscussieerd. 

De onderzoekers van Tertium presenteerden de resultaten van de gesprekken over de toekomst die de afgelopen maanden werden gehouden. Daarover werd doorgesproken met een aantal Weespers, onder wie Gjalt Zondergeld (Comité Zelfstandig Weesp), Henk van den Berg (Versa Welzijn), Vreneli Stadelmaier (Tafel van Weesp), Tjerk Nieberg (Watersportvereniging De Vecht), Jolien van Galen Last (buurtpanel Leeuwenveld), Belle van Zuilen (leerling Vechtstede) en Bobby Zamaray (geneeskunde student).

De avond was bovenverwachting goed bezocht. Maar ook wel aan de lange kant, een half uurtje korter had geen kwaad gekund.  Aan het eind werd het rapport 'Weespers aan het Woord' gepresenteerd aan burgemeester Bas Jan van Bochove en raadslid Maarten Miner. 

Meer in het WeesperNieuws woensdag.


Plenaire discussie. 

Burgemeester licht het een en ander toe. 

Panel met Weespers.

Kiekje tussendoor.

Eindrapport


reageer als eerste
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail