<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FC Weesp komt tekort tegen Elinkwijk

  Sport

WEESP - Vooral doordat de ploeg grote problemen had met scoren, heeft FC Weesp afgelopen weekend verloren van Elinkwijk. De Utrechtse tegenstander was met 4-0 een maatje te groot voor de Weesper tweedeklasser. 

Anders dan de 4-0 doet vermoeden was FC Weesp allesbehalve kansloos. Toch was Elinkwijk een stukje sterker. Daar kwam nog eens bovenop dat FC Weesp wat tegenvallers had. Zo gaf de scheidsrechter een speler van Elinkwijk slechts geel nadat een doorgebroken Marcin Kmiecik tegen de grond werd gewerkt. Rood was op z'n plaats. 

FC Weesp probeerde het verder wel, maar het wilde niet lukken. 

Zaterdagelftal op schot
Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft afgelopen weekend Real Sranang overklast. De Weespers waren met 10-0 veel te sterk. 

Toen FC Weesp eenmaal op voorsprong kwam, was het verzet van Real Sranang meteen gebroken. De ene na de andere goal werd gemaakt. Grote man aan de kant van FC Weesp was Rick van der Burg: de aanvaller nam de helft van de Weesper productie voor zijn rekening. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.