Afbeelding

FC Weesp en Pancratius kunnen geen goals maken

Sport

WEESP - FC Weesp heeft afgelopen weekend geen sprongetje kunnen maken op de ranglijst. De Weespers hadden daar tegen concurrent Pancratius een goede kans toe, maar moesten met 0-0 slechts genoegen nemen met een punt.

FC Weesp en Pancratius waren het hele duel aan elkaar gewaagd. Tot kansen kwam het slechts amper. Pancratius was het meest aan de bal, maar creëerde geen kansen. FC Weesp counterde er op los, maar het ontbrak vaak aan een goede laatste pass. Vlak voor rust leek FC Weesp wel op voorsprong te kunnen komen. Een korte corner van Thijs Visser op Bart Tijnagel leidde tot een knappe actie van laatstgenoemde. Met een goed gelukte schaar zette Tijnagel de tegenstander op het verkeerde been en zette vervolgens goed voor op Marcin Kmiecik. Het schot van Kmiecik werd geblokt, de rebound van Jasper Foppen smoorde vlak voor de doellijn.

Na rust was Pancratius aanvallender en kreeg het een paar goede kansen om op voorsprong te komen. Ook FC Weesp kon na rust nog voor gevaar zorgen, maar het lukte net niet om te scoren.