<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Rechts op de foto turntoppers Céline van Gerner en Tisha Vollema.
Rechts op de foto turntoppers Céline van Gerner en Tisha Vollema. (Foto's: Marieke van Veen)
FOTO'S

Op professionele airtracks met echte turntoppers

  Sport

WEESP De kinderen van turnvereniging WVGV beleefden zaterdag een bijzondere ochtend in de gymzaal van het Vechtstede College. Daar werd samen met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie een Beweegfeest gehouden. 

Een sporthal vol professionele turntoestellen is al een belevenis op zich, maar turninternationals Céline van Gerner en Tisha Volleman waren ook nog eens aanwezig. Eythora Thorsdottir zou eerst ook komen, maar kwam in de knoei met haar trainingsschema. Wel had zij voor de kinderen een leuke videoboodschap ingesproken.

Céline en Tisha beantwoordden vragen, gaven tips en hielpen de kinderen met het uitvoeren van oefeningen op de peperdure airtracks. Het laatste uur waren ook niet-leden welkom om het 'Beweegfeest' mee te vieren. 


Turninternational Céline van Gerner maakt een praatje met een jonge fan. 

Videoboodschap
Turnvereniging WVGV had het feest gewonnen met een wedstrijd. De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie bestaat 150 jaar en viert dat met 'Dutch Gymnastics on the Move'. Gymnastiekverenigingen konden een boodschap insturen. WVGV liet in een video weten ook al bijna 110 jaar te bestaan en ondanks moeilijke tijden nog steeds een ontzettend gezellige club te zijn.

Dat vond de gymnastiekunie wel een feestje waard. WVGV kan terugkijken op een uiterst geslaagde dag, getuige het fotoverslag hieronder: 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.