FC Weesp afgetroefd door concurrent

WEESP - Een forse klap voor FC Weesp: de Weesper tweedeklasser leed afgelopen weekend een zware nederlaag tegen Roda '23, het werd 5-0 voor de Amstelveners.

FC Weesp was vooral voor rust erg zwak en werd op alle fronten afgetroefd door Roda '23. De tegenstander was feller en kreeg meer kansen. Voor de rust was het duel met 3-0 al nagenoeg gespeeld.

Na de rust kreeg FC Weesp wel wat kansjes om wat terug te doen, maar moest het ook toestaan dat Roda '23 verder weg kon lopen.

SV Diemen te sterk voor zaterdagelftal
Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft afgelopen weekend verloren van SV Diemen: 1-3.

De Weespers kwamen nog wel op een voorsprong, maar zagen SV Diemen nog voor de rust terugkomen. SV Diemen kwam met een ondertal te staan na een rode kaart, maar rechtte daarna knap de rug. FC Weesp kon, met een man meer, geen stempel op de wedstrijd drukken en zag SV Diemen na de rust weglopen.