Vechtend FC Weesp op laatste moment toch ten onder

WEESP - Een zure nederlaag afgelopen weekend voor FC Weesp. De Weespers kregen het Amsterdamse DWS op het allerlaatste moment het deksel op de neus en verloren met 4-3.

FC Weesp moest knokken voor de punten. Voor rust kwam de ploeg op een achterstand te staan en zag DWS net na rust nog wat verder weg lopen. FC Weesp rechtte daarna de rug en kwam knap terug tot 3-3 door doelpunten van Thijs Visser en Milan Geertsma.

FC Weesp hoopte daarna op meer en zette nog een paar keer fel aan, maar DWS toonde veerkracht en won op het allerlaatste moment alsnog.

Zaterdagelftal verslaat FC Amsterdam
Het zaterdagelftal van FC Weesp kan weer even ademhalen. De nummer laatst van de vierde klasse won afgelopen weekend van concurrent FC Amsterdam: 2-1.

FC Weesp, dat de afgelopen weken vier keer achterelkaar verloor, knokte voor wat het waard was. Voor rust kreeg de ploeg wel kansen, maar kwamen er geen doelpunten. Na rust speelde FC Weesp erg sterk. Ondanks de harde wind tegen speelde FC Weesp aanvallend en kwamen er wederom kansen. Nu werden ze wel benut. Eerst opende Alex Wouters de score, een half uur later kon topscorer Rick van der Burg de voorsprong verdubbelen. FC Amsterdam deed voor de statistieken nog wat terug, maar FC Weesp kon de voorsprong knap vasthouden.