Afbeelding
Foto: André Verheul

In het nieuwe jaar dan toch maar eens sportvasten?

Sport

WEESP - Voor wie nog een goed voornemen wil invullen: op 14 januari houdt Jim Hagenstein voor geïnteresseerden weer een informatieavond over sportvasten als trainingsmethode en lifestyleproduct.

Sportvasten laat je stofwisseling overgaan van overwegend suiker naar overwegend vetverbranding waardoor je je fitter gaat voelen, een inspanning langer vol kunt houden en ook een paar kilo's afvalt. Door je beweeg- en eetpatroon (iets) aan te passen is het mogelijk het resultaat vast te houden.

Tijdens de informatieavond kan je alle vragen over sportvasten afvuren. Jim zal vanuit de praktijk uitleg geven over wat je kunt verwachten bij de kuur, die 'make the switch' wordt genoemd. Als sportvasten-coach is Jim zeer nauw betrokken bij de deelnemers die de tiendaagse kuur bij hem doen. Zo is elke dag contact om door te nemen hoe het gaat. Als er meer mensen tegelijk een kuur doen, is er een grote korting.

De informatieavond die om 20:30 uur begint, wordt gehouden op de Pampuslaan 159 en is gratis toegankelijk. Heb je nog twijfels, bel dan even 06-30056555.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant