Afbeelding

FC Weesp ten onder na doelpuntenregen

Sport

WEESP - Een ware doelpuntenregen afgelopen weekend tussen FC Weesp en Kampong. FC Weesp belandde echter wel aan de verkeerde kant van de score tegen de nummer twee van het klassement en verloor met 3-6.

FC Weesp stond tegen de sterke Utrechters meteen onder druk en moest alle zeilen bijzetten om ervoor te zorgen dat het niet al vroeg op achterstand kwam te staan. Dat lukte maar even. Een afgeslagen corner leverde al snel de 0-1 voor Kampong op. Meteen daarna rechtte FC Weesp de rug en kreeg het aan paar goede kansen, maar het ontbrak de ploeg aan wat geluk. FC Weesp kon pas wat terug doen nadat Kampong de 0-2 had gemaakt. Een goede aanval tussen Marcin Kmiecik en Jasper Spanjerberg kon door eerstgenoemde worden afgemaakt. 

Vlak voor rust kreeg Kampong met een penalty nog de kans om op 1-3 te komen. De bal werd onhoudbaar hard geschoten door de speler van Kampong, maar de lat bracht FC Weesp redding. 

FC Weesp kan lang meedoen
Na de rust kwam de derde Kampong-goal alsnog. FC Weesp bleef daarna echter knokken. Een doelpunt van Thijs Visser zorgde voor de 2-3, waardoor FC Weesp kans bleef houden op een goed resultaat. De Weespers konden lang meedoen, maar moesten zich na de 3-4 gewonnen geven. Kampong kon daarna nog weglopen naar een geflatteerde 3-6.

Ondanks de nederlaag keek FC Weesp terug op een goed doel met aanknopingspunten om verder op voort te borduren. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Column Harm van de Kuil Het Mysterie: Huis geeft niet thuis. Deel 1. Algemeen 5 jul, 11:35
Afbeelding
Geslaagden 2e tijdvak Vechtstede College Algemeen 5 jul, 11:06
Logo
Afbeelding
Werken aan programma-akkoord Inwoners willen beter leefklimaat, met schonere lucht en dito water Algemeen 5 jul, 10:07
Logo
Afbeelding
Rainproof is er ook voor Weesp Zoveel mogelijk tuinen vergroenen zodat Weesp straks al die regen aankan Natuur en Milieu 4 jul, 15:32
Logo
Afbeelding
Opvanghuis Van Houten Industriepark Kijk binnen in het opvanghuis dat deze week in gebruik wordt genomen Foto’s 4 jul, 13:18
Afbeelding
Sponsoractie Vecht tegen ALS Algemeen 4 jul, 12:45
Afbeelding
Vechtloop haalt 3.414 euro op voor Stichting Semmy Sport 4 jul, 11:00
Afbeelding
FC Weesp haalt 5.000 euro op voor verbouwing Algemeen 4 jul, 08:58
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief