Goedspelend Argus komt net tekort

WEESP - Goed spel, maar toch geen goed resultaat voor Argus afgelopen weekend. De Weesper korfballers kwamen tekort tegen Huizen.

Eerdere duels dit seizoen werden nipt verloren, en het zou dus een spannende wedstrijd worden. Ook het meegereisde publiek ging er eens goed voor zitten.

Argus begon goed aan de wedstrijd, met kans over en weer. Huizen kwam iedere keer aan de goede kant van de score, maar Argus gaf zich niet op. Na rust (10-8) kwam Argus zelfs binnen een minuut langszij, en binnen enkele minuten zelfs op een 12-10 voorsprong. In de tweede helft ging het daarna lang gelijk op, waarna Huizen een klein gaatje van 3 punten wist op te bouwen. Lange tijd probeerde Argus, wat op zich niet slecht speelde, dit gaatje te dichten, maar het kwam niet verder dan een 16-14 nederlaag.