Afbeelding
Foto: FC Weesp

Jeugd FC Weesp mag zich bemoeien met jeugdbeleid

Sport

WEESP Langzaam maar zeker worden de contouren van het nieuwe beleid bij FC Weesp zichtbaar. De jeugd is in de ogen van het nieuwe bestuur cruciaal en om die reden mogen vertegenwoordigers van elk jeugdteam Onder 11 t/m 19 meepraten over de te varen koers. 

Eén van de prioriteiten die het nieuwe bestuur zich heeft gesteld, is om duidelijk te beschrijven waar FC Weesp voor staat en wat de leden mogen verwachten. En dat kan wel achter de bestuurstafel worden verzonnen, maar zijn de nieuwe bestuursleden niet van: zij laten liever de leden meepraten. In samenwerking met de KNVB worden jeugdvoetballers daarom om advies gevraagd om duidelijke keuzes te kunnen maken over wat voor vereniging FC Weesp moet zijn en hoe de club daar kunnen komen. Van elk team dat binnen de doelgroep valt, mogen maximaal twee vertegenwoordigers aanschuiven. De avond is morgen, donderdag 12 maart in de kantine.

Ook op andere vlakken binnen de vereniging buigen groepen leden zich momenteel over het beleid van de club. Wat het nieuwe bestuur betreft, ligt in principe alles open.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant