Op de achterste rij zitten (vlnr) Sasja Fransen en Mathieu Oude Luttikhuis, daarvoor Leo Timmermans, Helen van der Weij en Ger Oostermeijer en daar weer voor Ron Anches en Rutger ter Hoeven.
Op de achterste rij zitten (vlnr) Sasja Fransen en Mathieu Oude Luttikhuis, daarvoor Leo Timmermans, Helen van der Weij en Ger Oostermeijer en daar weer voor Ron Anches en Rutger ter Hoeven. Foto: Hans Peijs

Bestuur FC Weesp weer op volle sterkte

Sport

WEESP - FC Weesp heeft sinds deze week weer een bestuur dat bestaat uit zeven personen. Het is lang geleden dat er zoveel bestuursleden waren. Bovendien zit er met Helen van der Weij voor het eerst sinds 16 jaar weer een vrouw in het bestuur.

Medio december stapte na een clash het voltallige bestuur van FC Weesp op, waarna de drie kandidaten die zich beschikbaar hadden gesteld als kandidaat het in eerste instantie met z'n drieën moesten rooien. Ron Anches, Leo Timmermans en Rutger ter Hoeven kregen tijdens die vergadering meteen steun van de nieuwe penningmeester Ger Oostermeijer.

Gaandeweg de afgelopen periode kwamen daar Sasja Fransen (senioren voetbal), Mathieu Groot Luttikhuis (jeugd en sponsoring) en Helen van der Weij (meiden- en damesvoetbal bij. Anches is voorzitter, Timmermans doet voetbalzaken jeugd en Ter Hoeven is secretaris.
Het nieuwe bestuur heeft een paar pittige uitdagingen. Allereerst zijn er door de coronacrisis gaten in de exploitatie gevallen en ook wordt de vereniging voor een deel opnieuw vormgegeven.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant