Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Train like a marine als onderdeel van MidzomerWeesp

Sport

WEESP Hoe pittig een marinierstraining is, konden jongeren en jongvolwassenen donderdagavond zelf ontdekken op de sportvelden aan de Papelaan. 

In het kader van MidzomerWeesp hield Yamato Gym daar in samenwerking met Versa Welzijn de eerste ‘Train like a marine’. Deze stoere training maakt onderdeel uit van een vakantieprogramma dat aan de jongere inwoners van Weesp wordt aangeboden. Het college van Weesp wil hiermee voor een mooie sportieve zomer zorgen, ook omdat de coronacrisis een zware wissel heeft getrokken op jongeren. 

Tot en met 22 augustus zijn er allerlei activiteiten voor Weespers van 12 tot 24 jaar. Denk aan breakdancelessen, voetbaltoernooitjes, schilderworkshops en suppen op de Vecht. ‘Train like a marine’ komt ook nog twee keer terug, op 22 en 29 juli. Op de website www.midzomermokum.nl is ook het programma voor MidzomerWeesp te vinden door in het menu ‘Stadsdelen’ Weesp selecteren. 

MidzomerWeesp kan worden gezien als het kleine zusje van MidzomerMokum. Vorig jaar zijn daar 40.000 Amsterdamse kinderen mee bereikt. Gezien de komende fusie bundelen Amsterdam en Weesp de krachten en wordt dit programma nu ook in Weesp aangeboden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant