Afbeelding
Foto: WSC

Open Schaakkampioenschap van de Stad Weesp op 4 december

Sport

WEESP Het ‘Open Kampioenschap van de Stad Weesp’ wordt dit jaar op zaterdag 4 december gehouden. De winnaar mag zich ‘Kampioen van de Stad Weesp’ noemen.

Het is de 43ste keer dat de Weesper Schaakclub het toernooi organiseert. “Het betreft een open rapid kampioenschap,” laat de schaakclub weten. “Er worden zeven ronden gespeeld, gebaseerd op het Zwitsers systeem. Per ronde heeft men 25 denktijd per persoon.”

Prijzen

Het prijzenpakket bestaat uit drie hoofdprijzen en een aantal extra prijzen. De hoofdprijzen zijn geldprijzen: de eerste prijs is 150 euro, de tweede prijs 100 euro en de derde prijs 50 euro.

Het toernooi vindt plaats op 4 december 2021 van 10.00 tot 17.00 uur in Het Lichthuis, Waagplein 10 in Weesp. Voor indeling in de eerste ronde dient men zich voor 09.45 aanwezig te melden. Vanwege de verwachte coronamaatregelen dienen deelnemers een QR code en identificatie te tonen bij aanvang van het toernooi. 

Aanmelden

De vooraanmelding is tot 1 december via de site van de Weesper Schaakclub, www.weesperschaakclub.nl, met overmaking van 8 euro op NL67 RABO 0157086178 t.n.v. Weesper Schaakclub te Weesp. Aanmeldingen gelden alleen als deze zijn bevestigd middels overmaking van 8 euro.

Na 1 december is aanmelden mogelijk via weespersschaakclub@xs4all.nl, inschrijfgeld is dan 10 euro te voldoen aan de zaal. Op de dag zelf inschrijven is ook mogelijk tot 09.30 uur, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant