Het ledental van FC Weesp groeide de laatste jaren snel, met name bij de jeugd en de meiden.
Het ledental van FC Weesp groeide de laatste jaren snel, met name bij de jeugd en de meiden. Foto: WeesperNieuws

FC Weesp zoekt drie nieuwe bestuursleden

Sport

WEESP FC Weesp zoekt nieuwe bestuursleden die Ron Anches, Leo Timmermans en Mathieu Oude Luttikhuis kunnen opvolgen. Zij stappen uit het bestuur, maar ze blijven wel vrijwilliger bij de voetbalvereniging. 

Het zijn niet de eersten de besten die op 16 december tijdens de algemene ledenvergadering opstappen. Anches is voorzitter, Timmermans is verantwoordelijk voor de kantine en vrijwilligerszaken en Oude Luttikhuis deed voor kort communicatie en sponsorzaken.
Voor Anches, Timermans en hun trouwe compaan Rutger ter Hoeven die wel aan boord blijft, waren het drie veelbewogen jaren. Drie jaar geleden kregen zij na een bewogen ledenvergadering opeens de sleutels van de club in handen en drie maanden erna brak corona uit.
In de loop van de tijd hebben zijzich weten te omringen door een grote groep vrijwilligers en medebestuursleden die een groot aantal zaken in gang hebben gezet en ook hebben afgerond (zoals het ombouwen van zondag- naar zaterdagclub). Tevens is het ledental van de club onder hun leiding enorm gegroeid, met name bij de jeugd.
Anches en Ter Hoeven kijken terug op een mooie tijd. “Wat ons bovenal bijstaat over de afgelopen jaren is hoe we als team samengewerkt hebben. Binnen het bestuursteam, maar ook met de vele commissies van FC Weesp, met onze leden en sponsoren, met de gemeente, de KNVB, Ajax en vele andere externe partijen. Het besturen van een voetbalvereniging is veeleisend en divers, maar je leert er ontzettend veel van, je doet relevante bestuurservaring op, maakt kennis met heel veel leuke en interessante mensen, en je maakt vrienden voor het leven”, laten zij weten op de website van de vereniging.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant