Weer nederlaag FC Weesp

Weer een nederlaag na een tegenslag voor FC Weesp. De Weespers startten goed tegen het veel hoger geklasseerde Kampong, maar verloren alsnog: 1-4. FC Weesp leek vooral voor rust heer en meester. Met goede aanvallen zorgden de Weespers voor voldoende gevaar. Na een half uur spelen stond er ook een knappe voorsprong op het scorebord toen Ramon Westland na een goede corner de score met een kopbal kon openen. Meerdere goede kansen volgden, maar FC Weesp vergat de kansen te benutten. Kampong rook daardoor bloed en gaf zelf gas. Voor rust konden de Utrechters met twee knappe goals de achterstand ongedaan maken. Het bleek een klap voor FC Weesp. Na rust werd het voetballend allemaal een stuk slechter en kreeg FC Weesp nog twee goals om de oren.

Tegenvaller zaterdagelftal

Goed voetbal was afgelopen weekend onvoldoende voor de voetballers van het zaterdagelftal van FC Weesp. De Weespers verloren met 2-1 van BZC'13. FC Weesp speelde het hele duel goed en kwam ook al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Patrick Pastor. De tegenstander kon daar echter al snel wat tegenover zetten en toonde veel vechtlust. Met twee doelpunten werd de achterstand al snel ongedaan gemaakt. FC Weesp zakte door de nederlaag naar de zesde plaats.

We Have start met nederlaag

Vooral doordat de spelergroep gehavend was heeft We Have afgelopen weekend het eerste zaalduel van het jaar verloren. De Weespers verloren met 23-19 van promovendus Leidsche Rijn. We Have kende genoeg problemen met de sterke promovendus. De tegenstander kwam snel op voorsprong en We Have keek de hele eerste helft tegen een achterstand aan. Na de rust konden de Weespers het heel even weer oppakken, maar ook toen bleef de tegenstander een stapje te sterk. We Have kreeg met 3 penalty's nog een goede kans om echt terug te komen, maar de Weespers faalden.

Sterke start handballers

Een sterke start afgelopen weekend voor de handballers van We Have. De Weespers waren een stuk sterker dan het beter geachte Venus/Nieuwegein en wonnen met 30-21. We Have startte slecht en keek al snel tegen een achterstand aan. Door het een en ander om te zetten werd de achterstand nog voor rust knap weggewerkt. Na rust bleek We Have heer en meester en werd de tegenstander zonder problemen verslagen.

Forse klap MHCW

Een forse nederlaag tegen de koploper afgelopen weekend voor MHCW. De Weesper hockeyers verloren met 0-6 van Bennebroek. MHCW startte nog goed en zette druk, maar vergat kansen af te maken. Bennebroek bleek vooral scherp op Weesper fouten en strafte veel meteen af. Dat leverde de ploeg na de eerste helft ook al een afgetekende 0-4 voorsprong op. Na de rust moest MHCW aan de bak. De ploeg kon echter onvoldoende tegengas geven tegen de sterke koploper. Er volgden meerdere doelpunten.

Hockeysters komen tekort

Een spannend duel, maar wel een nederlaag voor de hockeysters van MHCW afgelopen weekend. De Weesper hockeysters verloren met 1-2 van het felle VVV. De tegenstander begon sterk, MHCW kon vooral voor rust nog aanhaken en goed hockeyen. De Weespers kwamen wel op achterstand. Na de goal kwam er steeds meer gevaar van de kant van MHCW. Voor rust kon Susan Droomers met een strafbal een goal maken. Na de rust zakte MHCW wat terug en zette VVV meer druk. Hoewel de Weesper keepster erg sterk stond te spelen, kon VVV toch nog een tweede goal maken.