Afbeelding

Complimenten voor FC Weesp op internationaal toernooi

Sport

WEESP - Geen tweede ronde, maar wel een hoop complimenten voor de jonge spelers van FC Weesp die vorig weekend in Duitsland meededen aan de Internationale Vereins Service Cup. De voetballers kijken tevreden terug.

Het was een niet-gegeven penalty die de spelers van FC Weesp van een tweede ronde weerhield. 

Tweede dag
Na verlies op de eerste dag was het de tweede dag meteen erop of eronder. Tegenstander Maribor moest verslagen worden om door te gaan.

De wedstrijd
Peter Visser van FC Weesp vertelt: "Het begin was wat zenuwachtig van beide teams, maar na een paar minuten naam Weesp duidelijk het initiatief en controleerde de wedstrijd. Halverwege de wedstrijd werd het dan ook verdiend 0-1 voor ons. Maar helaas ook nu weer veel te snel de gelijkmaker. Het kantelpunt kwam toen Weesp eigenlijk een strafschop mee moest krijgen: de sliding in de beruchte lijnen werd bestraft maar tot verbazing van iedereen op de stippellijn gelegd, half verbouwereerd werd deze niet goed genomen en uit de counter werd het 2-1. Hierna knakte er iets bij Weesp en werd de wedstrijd verloren."

Huis
Maandagochtend gingen de spelers weer huiswaarts, maar eerst werd nog een bezoek gebracht aan het stadion van VfB Stuttgart.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant