Afbeelding

FC Weesp kansloos tegen koploper

Sport

WEESP - Er staan FC Weesp nog een paar spannende weken te wachten. Terwijl er tot een week geleden nog werd gesproken om deelname aan de play-offs, moet FC Weesp nu nog een paar punten pakken om überhaupt klassebehoud zeker te kunnen stellen. De Weespers verloren afgelopen weekend kansloos van koploper Zeeburgia: 0-4.

FC Weesp kreeg het zwaar te verduren tegen de Amsterdammers. Met een gehavende ploeg probeerde FC Weesp er nog wel wat van te maken, maar al snel bleek dat de tegenstander een maatje te groot was. De Amsterdammers kwamen al snel op voorsprong en waren steeds de betere ploeg. Meteen na de goal volgde de volgende tegenslag voor FC Weesp: aanvoerder Ramon Westland moest na een verkeerde tackle met een rode kaart van het veld. FC Weesp was al gehavend en kon met een ondertal nog amper potten breken tegen de Amsterdammers. De tegenstander hoefde maar een paar keer aan te zetten om FC Weesp te verslaan. De Weespers maakten geen kans.

Weer zege zaterdagelftal
Het zaterdagelftal van FC Weesp houdt nog steeds kans op deelname aan de play-offs. Afgelopen weekend deed de ploeg wat het moet doen: DOB verslaan. De Weespers wonnen het futloze duel met 0-1. FC Weesp had volop problemen met de streekgenoot. DOB zakte ver terug en kwam zelf amper aan aanvallen toe. FC Weesp probeerde dat wel, maar zag de tegenstander vooral veel ballen wegwerken. Pas na rust kon FC Weesp scoren: topscorer Sasja Fransen bracht zijn ploeg 3 punten met een doelpunt. Na de goal kon FC Weesp zonder problemen stand houden, DOB zakte wederom ver terug en kreeg geen kans.

Knappe zege voetbalsters
Met veel vechtlust en goed voetbal hebben de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend een goede zege geboekt tegen DESS. De Weespers waren met 4-1 te sterk. Vanaf de aftrap was goed te merken dat de Weespers erop gebrand waren om de tegenstander te verslaan. De Weespers waren al snel beter, maar toch duurde het tot na rust voor er gescoord kon worden. De score werd, geheel onverwachts, geopend door de tegenstander. FC Weesp rechtte na de goal de rug en werd steeds beter. Robien Lorent (3x) en Sanne van Dalen konden de achterstand wegwerken en FC Weesp alsnog de zege bezorgen.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Lees gratis WeesperNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Logo
Afbeelding
Bezoek burgemeester Halsema na explosie ‘Inwoners moeten weten dat we ons bekommeren om Weesp’ Algemeen 30 jun, 15:24
Afbeelding
Snelheidsadvies 20 km/uur voor fietsers Lange Muiderweg Algemeen 30 jun, 14:25
Logo
Afbeelding
Wildlife Rietluipaard gesignaleerd bij Uitermeer Natuur en Milieu 30 jun, 14:00
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 12:30
Logo
Afbeelding
Explosie Aart van der Leeuwstraat ‘Het is een aanslag van buitenaf’ Algemeen 30 jun, 12:20
Afbeelding
Explosie in woning op de Aart van der Leeuwstraat Algemeen 30 jun, 09:52
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief