Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Sport

MHCW houdt kans op klassebehoud

MHCW heeft nog steeds een goede kans om de komende weken klassebehoud zeker te stellen. De Weespers pakten afgelopen weekend knap een punt tegen het beter geklasseerde De Reigers: 3-3.

MHCW begon sterk en bleek al snel een stapje beter dan de tegenstander. Dat leverde meteen enkele kansen op, maar MHCW kon nog geen doelpunten maken. Waar de Weespers vergaten te scoren, deed de tegenstander dat wel. Voor rust kwam de tegenstander op een 1-0 voorsprong. Na de eerste helft besefte MHCW dat het kansen had op een goed resultaat. Na rust kwam de ploeg terug door een doelpunt van Nina Gorter na een goede aanval van Bibi Bogaerts. De Weespers kwamen wederom op achterstand te staan, maar konden ook nu weer terugkomen. Merel van Kassel zette MHCW op 2-2 en kon het ploeg even later zelfs op voorsprong zetten. Op het laatste moment kon de tegenstander toch nog een punt pakken na een reeks strafcorners waarvan er één werd benut. Toch zorgde het punt van MHCW ervoor dat de ploeg ondertussen 3 punten los staat van de gevarenzone. Komend weekend speelt MHCW tegen IJsseloever.

Argus komt tekort tegen Hebbes

Het spel was met vlagen goed, maar toch hebben de korfballers van Argus geen punten kunnen pakken tegen de studenten van Hebbes, de nummer twee van het klassement. De Weespers kwamen met 9-18 tekort. Argus focuste vooraf vooral op een goede achterhoede, waarmee de tegenstander tegengehouden moest worden. Argus startte echter onscherp en moest al snel achter de feiten aanlopen. Veel foute passes zorgden er daarnaast eveneens voor dat Argus amper aan aanvallen toe kwam. Na de eerste helft stond het 7-11. Na de rust stond de achterhoede een stuk sterker te spelen en was de aanval ook secuurder. Qua spel konden de Weespers goed meekomen met de veel beter geklasseerde tegenstander. Doordat Argus echter vergat meerdere kansen te benutten, bleef de achterstand op het scorebord staan en won Hebbes.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Lees gratis WeesperNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Logo
Afbeelding
Bezoek burgemeester Halsema na explosie ‘Inwoners moeten weten dat we ons bekommeren om Weesp’ Algemeen 30 jun, 15:24
Afbeelding
Snelheidsadvies 20 km/uur voor fietsers Lange Muiderweg Algemeen 30 jun, 14:25
Logo
Afbeelding
Wildlife Rietluipaard gesignaleerd bij Uitermeer Natuur en Milieu 30 jun, 14:00
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 12:30
Logo
Afbeelding
Explosie Aart van der Leeuwstraat ‘Het is een aanslag van buitenaf’ Algemeen 30 jun, 12:20
Afbeelding
Explosie in woning op de Aart van der Leeuwstraat Algemeen 30 jun, 09:52
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief