Weesper sport van het weekend

Sport

Nederlaag voor handbalsters We Have

De tegenstander was afgelopen weekend een maatje te groot voor de handbalsters van We Have. De Weespers konden tegen het jonge en snelle KDO geen potten breken en verloren met 17-20. We Have werd helemaal overrompeld door het goede spel van de tegenstander. De Weesper koploper had even geen antwoord. Voor rust kwamen de Weespers wel even terug, maar het spel was onvoldoende om echt een ommekeer te veroorzaken. Na de eerste helft stond het 9-12. Na de rust was het spel van We Have beter, maar KDO bleef sterker.

Argus komt tekort voor punt

Het leek lang wel te lukken, maar de korfballers van Argus hebben afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen het Amsterdamse Vlug en Vaardig: 13-14. Argus begon sterk aan het duel en kon met een reeks goede aanvallen voor gevaar zorgen. De tegenstander deed achter meteen wat terug. Eerst bleken de ploegen nog gewaagd aan elkaar, maar voor rust stokte de doelpuntenmachine van Argus even. Aanval na aanval golfde naar de korf, maar doelpunten bleven achterwege. Het had tot gevolg dat Argus na de eerste helft op een 5-7 achterstand stond. Na rust toonden de Weespers veerkracht en kwam de ploeg snel terug. De tegenstander kon ook nu weer een paar keer weglopen, maar Argus bleef aanspraak maken op een goed resultaat. De korfballers kwamen echter net tekort voor een punt.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Lees gratis WeesperNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Logo
Afbeelding
Bezoek burgemeester Halsema na explosie ‘Inwoners moeten weten dat we ons bekommeren om Weesp’ Algemeen 30 jun, 15:24
Afbeelding
Snelheidsadvies 20 km/uur voor fietsers Lange Muiderweg Algemeen 30 jun, 14:25
Logo
Afbeelding
Wildlife Rietluipaard gesignaleerd bij Uitermeer Natuur en Milieu 30 jun, 14:00
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 12:30
Logo
Afbeelding
Explosie Aart van der Leeuwstraat ‘Het is een aanslag van buitenaf’ Algemeen 30 jun, 12:20
Afbeelding
Explosie in woning op de Aart van der Leeuwstraat Algemeen 30 jun, 09:52
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief