Weer nederlaag hockeyers MHCW

Na weer een nederlaag wachten de hockeyers van MHCW nog steeds op de eerste punten. De Weespers verloren afgelopen weekend het tweede duel: Amstelveen was met 1-2 te sterk voor de verjongde Weesper ploeg.

MHCW begon sterk aan het duel en was vooral de eerste fase van het duel de betere ploeg. Dat zorgde er ook voor dat het team de beste kansen kreeg om op voorsprong te komen. Toch was het Amstelveen dat als eerste scoorde: een scherpe counter zorgde voor een treffer. MHCW bleef echter sterk doorspelen en bleef de betere ploeg. Vlak voor rust kon Tim Kapel met een benutte strafcorner wat terugdoen. Na de rust zakte MHCW terug en kreeg Amstelveen meer kansen. Weer kwam MHCW op achterstand. Ook nu probeerde de ploeg wat terug te doen, maar een Weesper goal bleef achterwege.

Nederlaag hockeysters

De hockeysters van MHCW hebben afgelopen weekend wederom verloren. De Weesper dames moesten tegen Purmerend de punten aan de tegenstander laten en kwamen met 6-3 tekort. Door de nederlaag staan de Weespers nog puntloos laatste.

'All Star'-team Argus tankt vertrouwen

Met een team met veel oud-spelers hebben de korfballers van Argus afgelopen weekend zonder al te veel problemen gewonnen van het Almeerse EKVA. Het Weesper 'all star'-team was met 19-5 te sterk.

Argus moest vlak na de start van het duel nog wel even wennen en kwam zelfs op achterstand te staan tegen de Almeerse nummer laatst van het klassement. Na de stroeve start bleek echter al snel dat Argus een maatje te groot was voor EKVA. Gedurende de eerste helft kon Argus al een goed gat slaan met de tegenstander: 12-5. Na de rust was de weerstand van de Almeerders helemaal gebroken. Zonder al te veel te hoeven aanzetten kon Argus weglopen naar een 19-5 zege.

Goede start waterpoloërs

Een goede start voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers wonnen afgelopen weekend het eerste duel, tegen De Vuursche, met 5-9. De Weespers startten scherp en konden halverwege een gat slaan van 2-4. Door meer behoudend spel van de Weespers kon De Vuursche even later toch terugkomen. Het duurde tot het laatste part voordat Triton echt weg kon lopen van de gastheren en alsnog de punten konden pakken.

Damesteam start met nederlaag

Het kersverse dameswaterpoloteam van Triton heeft het eerste duel verloren. De Weespers speelden met slechts zes speelsters en verloren mede daardoor met 10-2 van De Vuursche. De Weespers konden, ondanks het ondertal, nog een half duel meekomen met de tegenstander. Daarna kwam de ploeg kracht tekort.