Sterk MHCW boekt na goed spel eerste zege

WEESP - Loon naar werken afgelopen weekend voor de hockeysters van MHCW. De Weespers konden na een sterk duel tegen Strawberries de eerste zege boeken: 3-1. MHCW pakte daarmee de eerste punten van het jaar.

MHCW startte scherper en was al snel beter dan de tegenstander. Toch keek de ploeg al snel tegen een achterstand aan door een benutte strafcorner van Strawberries. Na de tegenvaller rechtte de ploeg echter de rug en zette het alles op alles om wat terug te kunnen doen. Nog voor rust kwam MHCW terug door een benutte strafbal door Susan Droomers.

Na de rust, met een felle peptalk, kon MHCW de tegenstander verder onder druk zetten. Vlak voor de slotfase kon MHCW de zege zeker stellen door doelpunten van Bibi Bogaert, na een strafcorner, en Nina Gorter door een rebound na een strafbal.

Zware klap voor hockeyers
Zonder kansen op een betere afloop hebben de hockeyers van MHCW afgelopen weekend verloren van Purmerend. De Weespers kregen met 6-0 een zware dreun te verwerken. MHCW werd al snel aan de kant gezet door de gedeeld koploper. De Weespers hebben na de nederlaag van afgelopen weekend nog steeds geen punten kunnen pakken en staan op een gedeelde laatste plaats. Komend weekend wacht de volgende zware tegenstander: dan speelt MHCW tegen Alliance, de andere koploper van het klassement.