Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

FC Weesp komt tekort

Sport

WEESP - FC Weesp zakt steeds verder weg. De Weesper tweedeklasser kon afgelopen weekend wederom geen zege boeken en verloor met 0-1 van het Amsterdamse DCG.

FC Weesp startte nog sterk en voetbalde zeker de eerste fase van het duel naar behoren. De Weespers leken daarmee sterker dan de Amsterdammers, maar echt goede kansen bleven achterwege. Waar FC Weesp vergat te scoren, deed DCG het wel. Het doelpunt bleek een klap voor FC Weesp: na de treffer kwam de ploeg nog amper aan goed voetbal toe. FC Weesp speelde te onzeker en kon geen druk meer zetten op de achterhoede van de Amsterdamse tegenstander. Als de ploeg al kansjes kreeg, vergat het af te ronden.

Zware nederlaag zaterdagelftal
Het zaterdagelftal van FC Weesp zakt weg van de top van het klassement. Afgelopen weekend leden de Weespers een zware nederlaag tegen Buitenboys: 6-1. FC Weesp kon geen moment echt tot voetbal komen tegen de Almeerders. Tot overmaat van ramp moest topscorer Sasja Fransen geblesseerd van het veld, waardoor de kansen van FC Weesp helemaal verkeken waren.

Voetbalsters op koers
De voetbalsters van FC Weesp hebben revanche genomen na de nederlaag van een week geleden: afgelopen weekend won de ploeg weer. FC Weesp versloeg zondag Maarssen, dat evenveel punten had, met 4-0. FC Weesp startte meteen sterk. Al voor rust kwam de Weesper ploeg op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Lydia Lisser en Fleur Jacobs. Na de rust scoorde Tess Brunekreef en zorgde een eigen doelpunt van Maarssen voor de 4-0 zege.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
"Dit is een zorgprobleem, geen veiligheidsissue" Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen Algemeen 28 sep, 14:00
Logo
Afbeelding
Nieuwkomersklas Kors Breijerschool Bijzondere klas maakt van kinderen uit alle windstreken gewone leerlingen Algemeen 28 sep, 13:17
Afbeelding
Weesp kan meedoen aan Amsterdamse Pubquiz Algemeen 28 sep, 10:53
Afbeelding
Bingo Versa Welzijn voortaan in kantine FC Weesp Buurt & wijk 28 sep, 08:00
Logo
Afbeelding
Charelle en Floor finishen Tour for Life Zadelpijn, 1,1 miljoen euro en een huwelijksaanzoek Sport 27 sep, 16:00
Afbeelding
Weg is de veiligheid van de Vinex-pallisade Column De Nieuwe Weesper Algemeen 27 sep, 14:00
Afbeelding
Vacatures van de Vrijwilligerscentrale Algemeen 27 sep, 13:00
Logo
Afbeelding
Open Dag het Domijn Ateliers en werkplaatsen open Algemeen 27 sep, 11:20
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief