Afbeelding

FC Weesp pakt punt

Sport

NAARDEN - Even leek NVC afgelopen weekend tegen FC Weesp af te stevenen op een langgewenste zege, maar toch kon FC Weesp op het laatste moment nog een punt pakken. De streekderby tussen de twee ploegen bleef onbeslist: 2-2.

NVC startte sterker dan FC Weesp. De Naarders waren het meest aan de bal en kregen al snel enkele kansen. FC Weesp kon daar wel gevaar tegenover zetten, vooral met enkele scherpe counters. FC Weesp kon op voorsprong komen. De vaste penaltynemer van de Weespers, Wouter Spanjerberg, schoot vanaf elf meter raak. NVC probeerde de schade ongedaan te maken, maar moest toch met een achterstand rusten. Na de rust bleef NVC druk zetten op de achterhoede van FC Weesp. Na net wat meer dan een uur voetballen kregen de Naarders loon naar werken: Ibrahim el Ahmadi maakte de achterstand voor de Naarders ongedaan. Sterker nog: op het laatste moment kon de NVC-speler ook nog een tweede goal voor zijn ploeg maken, waarmee NVC leek af te stevenen op de zege. FC Weesp kon toch nog een punt pakken door een laat doelpunt van Niels Irik.

Zevenklapper voor zaterdag
Een zevenklapper afgelopen weekend voor het zaterdagelftal van FC Weesp. De Weespers kenden geen genade voor OSO en wonnen met 7-0. FC Weesp kwam voor rust al op een 2-0 voorsprong. Na de rust werd de marge snel verder opgehoogd. Na de zesde treffer stokte de doelpuntenmachine even, maar werd de zevenklapper toch nog compleet gemaakt.

Voetbalsters delen punten
De voetbalsters van FC Weesp hebben een punt overgehouden aan het treffen met Hoogland: 1-1. FC Weesp en Hoogland speelden voor rust al erg fel en kregen al snel kansen. Hoogland schoot als eerste raak, maar vlak voor rust deed Tess Brunekreef met een goal wat terug voor FC Weesp. Na de rust zette FC Weesp alles op alles om Hoogland te verslaan. De Weespers speelden beter en kregen de beste kansen, maar meer doelpunten bleven achterwege.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
"Dit is een zorgprobleem, geen veiligheidsissue" Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen Algemeen 28 sep, 14:00
Logo
Afbeelding
Nieuwkomersklas Kors Breijerschool Bijzondere klas maakt van kinderen uit alle windstreken gewone leerlingen Algemeen 28 sep, 13:17
Afbeelding
Weesp kan meedoen aan Amsterdamse Pubquiz Algemeen 28 sep, 10:53
Afbeelding
Bingo Versa Welzijn voortaan in kantine FC Weesp Buurt & wijk 28 sep, 08:00
Logo
Afbeelding
Charelle en Floor finishen Tour for Life Zadelpijn, 1,1 miljoen euro en een huwelijksaanzoek Sport 27 sep, 16:00
Afbeelding
Weg is de veiligheid van de Vinex-pallisade Column De Nieuwe Weesper Algemeen 27 sep, 14:00
Afbeelding
Vacatures van de Vrijwilligerscentrale Algemeen 27 sep, 13:00
Logo
Afbeelding
Open Dag het Domijn Ateliers en werkplaatsen open Algemeen 27 sep, 11:20
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief