Hockeysters MHCW komen tekort

WEESP - Een gebrek aan scherpte heeft MHCW afgelopen weekend de kop gekost tegen Houten. De Weesper hockeysters kwamen tekort en verloren met 1-0 van de hogergeklasseerde tegenstander.

Voor rust waren de twee ploegen nog aan elkaar gewaagd. Er waren wat kansjes, maar er werden geen doelpunten gemaakt. De coaches van de Weesper dames probeerden alles na de eerste helft op scherp te zetten, maar dat had geen resultaat. Na de rust bleef het spel van MHCW te flets en ontbrak het de ploeg aan vechtlust. Dat werd bestraft. Houten kon om voorsprong komen na een strafcorner. Na de tegenslag lukte het de Weesper vrouwen niet om de rug te rechten en alsnog tot een goal te komen.

Hockeyers snel klaar
De hockeyers van MHCW hebben afgelopen weekend maar heel even op het veld gestaan. Door het slechte weer moest het duel van de Weespers tegen Forescate al snel worden gestaakt.

De Weespers speelden maar even, maar kwamen wel op achterstand te staan. Forescate scoorde met een goed benutte strafcorners. Daarna brak de hagel los en moesten de Weespers noodgedwongen naar de kant. Het duel wordt, als het weer het toelaat, donderdagavond afgemaakt.