FC Weesp weer kansloos

WEESP - Weer een nederlaag voor FC Weesp. De slecht presterende Weesper voetballers konden afgelopen weekend geen potten breken tegen het sterke Legmeervogels en leden een 0-3 nederlaag.

Voetballend was het allemaal nog best naar behoren aan de kant van FC Weesp, maar toch kon de tegenstander de Weespers met veel gemak aan de kant zetten. Dat kwam vooral doordat FC Weesp veel fouten maakte en soms pech had. Voor rust kwam Legmeervogels op een voorsprong te staan. Na de rust probeerde FC Weesp er nog wel wat van te maken, maar bleek het wederom door fouten kansloos. Zonder al te veel problemen kon de tegenstander nog twee doelpunten maken, waardoor de Weespers werden verslagen.

Voetbalsters komen tekort
De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen koploper Achterveld. De Weesper vrouwen kwamen met 3-0 tekort.

Het slechte weer zorgde er mede voor dat FC Weesp en Achterveld amper aan goed voetballen toe kwamen. Achterveld startte sterk, maar FC Weesp kon op de meeste momenten goed aanhaken. Na de eerste helft stond het al 2-0 voor de koploper. De twee tegentreffers kwamen vooral door fouten van FC Weesp zelf. Na de rust speelde FC Weesp een stuk sterker. De hele tweede helft was de ploeg beter dan Achterveld. De Weespers kregen een paar kansen, maar vergaten een doelpunt te maken. Achterveld deed dat nog wel en won.