Handbalsters We Have na zege nu alleen aan kop

WEESP - Met een knappe zege afgelopen weekend hebben de handbalsters van We Have de mede-koploper af weten te schudden. De Weespers wonnen met 20-14 van Legmeervogels, de concurrent verloor.

We Have startte stroef en moest even op gang komen. Dat zorgde ervoor dat Legmeervogels op voorsprong kon komen. Na de eerste fase speelde We Have een stuk beter. De Weespers konden het laatste deel van de eerste helft de voorsprong overnemen. Na de eerste helft stond het 11-8.

Na de rust speelde We Have wel meteen goed. Er werd veel gescoord en aan de andere kant van het veld werden kansen van de tegenstander goed weggewerkt. Zonder al te veel problemen konden de Weespers verder weglopen en de zege over de streep trekken.