Korfballers Argus houden koers

De korfballers van Argus hebben nog steeds kans om eerste te worden. De Weespers staan na afgelopen weekend derde. De ploeg won van SDO: 9-19. Het duurde even voordat Argus echt op gang kwam. SDO had echter eveneens problemen. Na de eerste helft stond het 6-6. Na de rust was Argus wel een stuk sterker. Argus toonde veel vechtlust en kon zonder al te veel problemen weglopen naar een afgetekende zege. De achterstand van Argus op de koploper bedraagt nu 4 punten. Argus treft de koploper over enkele weken. Komend weekend speelt de ploeg tegen het Amsterdamse Vlug & Vaardig.

Hockeysters maken het spannend

Het wordt de komende weken erop of eronder voor de hockeysters van MHCW. De Weespers vechten nog steeds voor klassebehoud. Afgelopen weekend verloor de ploeg met 0-1 van IJsseloever. Door de nederlaag staat MHCW nog maar twee punten voor op de laatste twee plaatsen. Er moet de komende weken dus gewonnen worden om kans te houden op klassebehoud. Komend weekend spelen de Weespers tegen Hoorn.

Hockeyers verspelen zege

De hockeyers van MHCW hebben afgelopen weekend een zege verspeeld tegen Woerden: 3-2. MHCW kwam voor rust op voorsprong, maar zag de tegenstander na rust sterk terugkomen. De Weesper treffers waren van Dennis van Kooij en Jorrian Kaarsgaren.