Afbeelding

Weesper triatlonteams starten sterk

Sport

WEESP - Weesper triatlonteams hebben afgelopen weekend goed gepresteerd op de De Mirandabad-triatlon van Amsterdam.

Het Save Me/Trivana-triatlonteam heeft een goed debuut achter de rug in de derde divisie. Het afgelopen jaar opgestarte team werd zesde op de time trial triatlon.  Het team van Daan Hagenstein, Dennis Roeloffzen, Gijs Bergman en Ricardo Scholten klokte 550 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen in een tijd van 1:07.01 uur. Gemakkelijk ging het allemaal niet voor het Weesper team. De wedstrijd werd gehouden onder zware weersomstandigheden met lage temperaturen en regen- en hagelbuien. 

Ook de andere leden van Save Me/Trivana stonden met wisselend succes aan de start. Marcel van Wees haalde in de recreantenserie de 22e plaats, Martin Kroes werd gediskwalificeerd omdat hij een rondje te weinig had gefietst. 

Goede start TTW-dames
De dames van de TTW debuteerden zondag bij dezelfde wedstrijd in de Eredivisie. Het team van Mirjam Weerd, Paula van der Pouw, Deborah Schouten en Merel Verlinden werd knap negende. Vooral het fietsonderdeel van de dames was erg sterk: ze kwamen als derde over de streep. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant