Weesper voetbalcoach Dave Seegers verlaat CTO'70

  Sport

WEESP - Voetbalcoach Dave Seegers moet op zoek naar een andere club. Het contract van de Weesper met voetbalclub CTO'70 uit Duivendrecht wordt na dit seizoen niet meer verlengd. 

De Weesper was tien seizoen lang verbonden aan CTO'70. Eerst enkele jaren als assistent-trainer, later als hoofdcoach. Het vertrek van Seegers heeft te maken met een veranderde koers van de voetbalclub. 

Dave Seegers houdt een dubbel gevoel over aan het vertrek, zo zegt de Weesper tegen Het Amsterdamsche Voetbal. "Natuurlijk is het jammer dat er nu een einde komt aan mijn periode bij CTO'70. Ik heb een tijd geleden een beleidsplan geschreven om de club in kleine stapjes te professionaliseren en een stabiele derdeklasser te worden. Helaas is dat niet gelukt. Aan de andere kant is het wel goed om weg te gaan. Mijn voetbalintelligentie is misschien te hoog voor dit niveau en ik heb steeds te maken met een wisselende trainingsopkomst. De ene keer komen er achttien spelers trainen en de andere keer staan er slechts vier spelers op het trainingsveld. Daar kom je niet echt verder mee, maar je kan eigenlijk ook niet verwachten van een vijfdeklasser dat ze altijd komen trainen."

Seegers heeft wel aangegeven actief te willen blijven als trainer. Voetbalclubs mogen hem benaderen en hij gaat ook zelf op zoek naar een nieuwe club. 


2 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail