Sportfair komt met sportmanifestatie op De Vechtoever
Sportfair komt met sportmanifestatie op De Vechtoever

Sportmanifestatie op stapel in Weesp

  Sport

WEESP - Ook Weesp krijgt haar eigen sportmanifestatie. Deze week gaf de gemeente Sportfair Nederland de opdracht om een speciale sportdag in Weesp van de grond te krijgen. Geplande datum is 21 mei. Locatie sportpark De Vechtoever.

Sportfair Nederland is de drijvende kracht achter Hilversum Actief, een bekende sportmanifestatie in de mediahoofdstad. De bedoeling is dat alle sportverenigingen in Weesp nauw betrokken worden bij deze sportdag voor Weespers.

Sportplatform
Op initiatief van Weesper hockeyclub (MHCW), tennisvereniging (WTC), fietstourclub en zwemvereniging (Triton) is Weesp bezig met het oprichten van een sportplatform. Dit platform heeft als doel om  bewegen en sporten in Weesp te stimuleren en om sportverenigingen meer te laten samenwerken. Daarnaast komt er een buurtsportcoach in Weesp. Ook de geplande sportmanifestatie komt voort uit dit initiatief.


2 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail