Waar zijn de deelnemers?
Waar zijn de deelnemers?
Foto's

Nacht van Weesp: Waar zijn de auto's?

  Sport

WEESP - De verkeersopstoppingen in en rond Weesp speelden de Nacht van Weesp zaterdag parten. Want de deelnemers aan de populaire autopuzzelrit liepen op weg naar het startpodium flinke vertraging op.

Zaterdagmiddag half zes. De burgemeester, de presentator, de organisatie en het publiek; iedereen was er klaar voor. Maar waar waren de deelnemers? Ze stonden nog vast op de Irenelaan, net als vele andere automobilisten. De afsluiting wegens werkzaamheden aan de A1 en een ongeval op de A9 hadden geleid tot veel extra verkeer door Weesp en de inmiddels vertrouwde opstoppingen.

Op weg van de technische keuring (Hogeweijselaan) en de start (Grote Plein) kwamen de deelnemers aan de 46e Nacht van Weesp daar middenin. Op het Grote Plein druppelden de equipes binnen en reden na de start al snel opnieuw de verkeersfuik in. 

Start
Toch bleven de deelnemers monter: ze hebben voor hetere vuren gestaan. Dit jaar schreven 130 equipes zich in voor de autopuzzelrit. Burgemeester Bas Jan van Bochove 'vlagde' de eerste deelnemer weg, Stefan Stasse sprak de bestuurders en navigatoren moed in.

In de file op de Irenelaan

Uitslagen in de loop van zondag op www.nachtvanweesp.nl. 


8 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail