FC Weesp kan geen vuist maken tegen SCH'44
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: André Verheul

FC Weesp kan geen vuist maken tegen SCH'44

  Sport

WEESP - De tegenstander was gewoonweg een maatje te groot afgelopen weekend voor de voetballers van FC Weesp. De Weesper tweedeklasser kon tegen titelkandidaat SCH'44 geen vuist maken en verloor met 0-4. 

FC Weesp speelde geen moment echt slecht. Sterker nog: het kon lang goed meekomen met het spel van de titelkandidaat. Meer dan een uur leek FC Weesp kans te maken op een goed resultaat. Twee fouten kostten de Weesper echter de kop: SCH'44 kon tot twee keer toe scoren. Daarna was het verzet van de Weespers gebroken en kon SCH'44 nog twee keer doel treffen. 

Zaterdagelftal dendert door
Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft afgelopen weekend een afgetekende zege geboekt op TOG: 2-6.

De Weespers hebben tot nu toe nog geen punt verspeeld. Alleen Laren '99 heeft tot nu toe meer punten gepakt dan FC Weesp, maar dat team heeft al een duel meer gespeeld. Toch hebben de Laarders wel een veel beter doelsaldo. 

Teleurstellende nederlaag voor voetbalsters
Een domper voor de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend. De Weespers verloren met 3-6 van het Bussumse SDO, dat voor afgelopen weekend nog geen punt gepakt had. 

Voor rust leek er nog weinig aan de hand voor de Weespers. Hoewel FC Weesp het meest zocht naar de openingstreffer werd deze gemaakt door SDO. Toch kwam FC Weesp nog voor rust terug door doelpunten van Sanne van Dalen en Felicia van de Belt. Na rust gaf FC Weesp het helemaal weg. Veel fouten en gebrek aan vechtlust zorgden ervoor dat SDO snel ver weg kon lopen. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.