Willem den Uyl (midden) en rechts van hem Merel l'Ami.
Willem den Uyl (midden) en rechts van hem Merel l'Ami.

Snelste TTW'ers in het zonnetje

Sport

WEESP - De Trim- en Trainingsgroep Weesp heeft afgelopen weekend tijdens de algemene ledenvergadering de winnaars van de interne competitie bekendgemaakt. Willem den Uyl was de beste bij de mannen, Merel l'Ami streek bij de vrouwen met de eer.

De verenigingscompetitie bestond uit vier wedstrijden: een tijdrit van 18 km, een 5 kilometerloop, 1 kilometer zwemmen in de Vecht en een zwemloop.

Bij de mannen vormden Willem den Uyl, Jan-Pieter Varkevisser en Gunther Lok de top drie. Bij de dames waren dat Merel l'Ami, Magda Kesteloo en Anke van den Bergh.

2017 bleek het jaar van Willem den Uyl, want hij kwam ook bij de heren 10 kilometer als snelste uit de bus in de TTW hardloopcompetitie. Jan van den Bossche werd tweede, Klaas Schouten derde. Bij de vrouwen vormden op deze afstand Emma den Besten, Deborah Schouten en Milly Attema de top drie. Het rijtje van de heren 5 kilometer werd aangevoerd door Harry Bijl, gevolgd door Bart van den Maagdenberg en Nick Cohn. Anna Morsink was de snelste bij de dames 5 kilometer, gevolgd door Merel l'Ami en Iris Reuselaars.

Ruim 100 van de leden hebben aan één of meerdere wedstrijden meegedaan, zoals de Vechtloop, de Geinloop en de Spiegelplasloop.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant