Afbeelding

Officiële doop voor Welkom-in-Weespboot

Toerisme

WEESP - De Welkom-in-Weespboot wordt vrijdag 24 juni gedoopt. Het varende promotiehuisje ligt die avond aan de nieuwe sloepensteiger aan de Stationsweg. 

Voor die dag moet er nog wel het een en ander gebeuren. Een groep van tien tot vijftien man komt elke maandag op de Utrechtseweg bijeen om aan het vaarhuisje te werken. Het huisje wordt nog betimmerd met blauw hout, in de stijl van de houten vuurliniehuisjes langs de Vest. 

Eerste echte klus
De dag na de doop wordt de Welkom-in-Weesp boot ook meteen ingezet. Weesp Marketing-secretaris Ronald Willemsen: "Die dag is de tweede editie van Weesp Gastvrij. De ontwikkelaars van de nieuwbouwwijk WeesperSluis hebben de Welkom-in-Weespboot die dag gehuurd om het project te promoten. Een mooie start voor de boot, want er wordt gerekend op 500 bezoekers."

Varend promotiehuis
De Welkom-in-Weespboot is een varend promotiehuis voor Weesp en wordt ingezet tijdens evenementen en festiviteiten. Daarnaast kunnen bedrijven en organisaties het huren voor hun eigen commerciële of sociale activiteiten. De Welkom-in-Weespboot is een initiatief van Weesp Marketing.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant