Ga met de PlusBus mee naar het speelgoedmuseum.
Ga met de PlusBus mee naar het speelgoedmuseum.

Vanaf het nieuwe jaar rijdt de PlusBus twee keer per week

Zorg

WEESP Het nieuwe programmaboekje van PlusBus Weesp voor de periode januari en februari 2019 is af. Vanwege de grote belangstelling zijn er vanaf volgend jaar twee uitjes per week. 

De komende twee maanden staan de volgende uitstapjes op het programma:

Een privérondleiding door Museum Weesp op woensdag 2 januari, een lichtjestoer door de omgeving op donderdag 3 januari, een bezoek aan een orchideeënhoeve met vlindertuin in Luttelgeest op woensdag 9 januari, een middagje winkelen in IKEA Amsterdam op donderdag 10 januari, een excursie naar tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam op woensdag 16 januari en een bezoek aan een tuincentrum in Almere op donderdag 17 januari.

Later deze winter staan er uitjes op de rol naar Panorama Mesdag in Den Haag, het Koninklijk Paleis op de Dam, het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum in Terschuur.

Rollators
De bus is niet geschikt voor rolstoelen, maar rollators kunnen mee. Bij elk uitje staat vermeld of mensen goed ter been moeten zijn of dat het uitje ook geschikt is voor mensen met een rollator. Wel moeten deelnemers zelfstandig de bus kunnen in- en uitstappen. Belangstellenden kunnen zich vanaf nu inschrijven. Dat kan op maandag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur via 0294-410639.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant