Afbeelding

Wie helpt Anne aan kleding voor loverboyslachtoffers?

Zorg

WEESP Anne van der Meyden (31) wil vrijdag 14 augustus een kledingbeurs houden voor loverboyslachtoffers. Ze hoopt dat er Weespers zijn die hiervoor hun kledingkast of de kast van hun dochter eens willen nalopen. 

Sinds 2 jaar werkt Anne in een gesloten inrichting in Amsterdam als begeleider. De inrichting is het voorlopige thuis van zo’n 14 meiden tussen de 12 en 18 jaar die slachtoffer zijn geworden van loverboys. Elk jaar organiseren Anne en haar collega’s iets leuks voor de meiden om de zomervakantie door te komen. Vorig jaar was dat een beautydag, dit jaar wordt het een kledingbeurs. 

Niet te bloot
“We toveren de gymzaal om tot kledingmarkt. De meiden krijgen een bon met daarop een fictief bedrag waarvan ze kleding en schoenen mogen uitzoeken.” Daarom is Anne op zoek naar kleding. Voor deze groep geldt wel dat het niet te bloot mag zijn, dus geen korte rokjes, naveltruitjes of truitjes met decolleté. Kleding van maat XS tot en met M, gympen en tasjes zijn meer dan welkom.

Kleding doneren kan tot 31 juli. Stuur een mailtje naar: anne.kledinginzameling@outlook.com en Anne maakt een afspraak om de kleding op te halen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant